Τμήμα Αποκατάστασης

OUR REHABILITATION ROOM

Using the latest Standards in Research & Physiotherapy Care

Οι ασκήσεις φυσιοθεραπείας παίζουν σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση των αθλητικών τραυματισμών και των μυοσκελετικών προβλημάτων για την ανάπτυξη δύναμης, ευελιξίας και ισορροπίας. Εδώ στο Physiocenter έχουμε μια μεγάλη συλλογή από τεχνικές/μηχανήματα αποκατάστασης και φυσικής κατάστασης που είναι εγγυημένα για να σας επαναφέρει στο αθλήματα που αγαπάτε το γρηγορότερο δυνατό.

Είτε ψάχνετε για τη βελτίωση της σταθερότητας των αρθρώσεων σας, να μειώσει τις πιθανότητες να υποφέρουν από τραυματισμό στο μέλλον, ή ψάχνετε να ενισχύσετε τις μυϊκές ομάδες.

Τι αντιμετωπίζουμε στο δωμάτιο

  • Musculoskeletal Assessment
  • Musculoskeletal Rehabilitation
  • Injuries
  • Neurological Physiotherapy
  • Stroke Rehabilitation
  • Respiratory Physiotherapy
tool5

9 +

Εξειδικευμένα εργαλεία

OUR REHABILITATION ROOM

Powered by our extensive knowledge, experience and equipping our Center with the latest technology of our Subject.

Η θεραπεία κίνησης και άσκησης παίζει ζωτικό ρόλο στη διαδικασία αποκατάστασής μας. Είναι σημαντικό οι τραυματισμένοι μύες να αποκαταστήσουν τη δύναμη και τις λειτουργικές τους δυνατότητες. Μόλις η μυϊκή δύναμη έχει αυξηθεί θεραπευτής μας, στη συνέχεια, εργάζονται για τη βελτίωση των επώδυνων κινήσεων που οι ασθενείς μας είχαν δυσκολία με. Η αποκατάσταση της ποιοτικής κίνησης για μια καθημερινή ζωή χωρίς πόνο είναι ο στόχος της διαδικασίας αποκατάστασης της θεραπείας άσκησης.

INJURIES THAT WE TREAT

Our Rehabilitation Room the Heart of the Center

Παρακαλούμε βρείτε παρακάτω Συνθήκες που πρόκειται να αντιμετωπίζονται σε μας στην αίθουσα αποκατάστασης μας.

Musculoskeletal Rehabilitation

Μια μυοσκελετική αποκατάσταση έχει σχεδιαστεί για άτομα με αναπηρίες ή αναπηρίες λόγω ασθένειας, διαταραχών, τραυματισμών στους μυς ή τα οστά.

Respiratory Physiotherapy

Διαταραχές του αναπνευστικού συστήματος. Αυτό περιλαμβάνει παθήσεις που επηρεάζουν τους πνεύμονες, όπως η χρόνια βρογχίτιδα, εμφύσημα και κυστική ίνωση

Musculoskeletal Assessment

Χρησιμοποιούμε πάντα μια μορφή αξιολόγησης για να σχεδιάσουμε ένα κατάλληλο, εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας.

Stroke Rehabilitation

Εδώ θα χρησιμοποιήσουμε ορισμένες ασκήσεις για την απόκτηση ισορροπίας, Την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και ορισμένες λειτουργίες με τη χρήση εργαλείων βοήθειας και μηχανημάτων

Ο δρόμος προς την αποκατάσταση ξεκινά εδώ!

``Most patients Lack the Confidence and Will to recover from injury ``

Η ΚΑΛΕΣΤΕ: +357 23 724324

OUR AIM

We strive to Assist you Recover

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια είμαστε διαθέσιμοι σε εσάς. Η περίπτωσή σας όσο μοναδική κι αν είναι, έχουμε τα εργαλεία και την εμπειρία που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε.

Καθημερινή άσκηση παρέχει πολλά καθιερωμένα οφέλη. Σε τέτοιες περιπτώσεις όπως στεφανιαία νόσο, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή ανεπάρκεια, και ο διαβήτης, η άσκηση έχει οδηγήσει σε μείωση της θνησιμότητας παρόμοια με εκείνη που παρατηρήθηκε με τη φαρμακοθεραπεία. Για τους ασθενείς με χρόνιες μυοσκελετικές παθήσεις, τα οφέλη των επεμβάσεων που βασίζονται στην άσκηση είναι μετρήσιμα μειωμένο πόνο και βελτιωμένη καθημερινή λειτουργία. Ωστόσο, η συνταγογράφηση της άσκησης συχνά παραμελείται, με προτίμηση σε φαρμακολογικές ή χειρουργικές επεμβάσεις. Εν μέρει, η περιφρόνηση της άσκησης ως θεραπεία προκύπτει από την άγνοια με τις κατάλληλες συνταγές άσκησης,3 που περιλαμβάνουν διάφορες μορφές αερόβιας άσκησης, κατάρτιση δύναμης, και τέντωμα για να αυξήσει την ευελιξία

SEE SOME OF OUR SPACES

Our physiotherapy gallery

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας μας είναι εξοπλισμένο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ακολουθώντας τα τελευταία νέα και τεχνολογίες του κόσμου για να σας προσφέρει.

Hi, How Can We Help You?